Nyhet

Oasis-vokalisten gjør sin første festivalopptreden som soloartist i Bergen

Liam Gallagher er klar for neste års utgave av Bergenfest.

En av Englands største rockestjerner gjennom tidene, tidligere Oasis-vokalist Liam Gallagher, gikk tidligere i år ut med nyhetene om et soloalbum som skal lanseres i 2017. Tidligere denne uken annonserte han sin første konsert som soloartist, på veldedighetsarrangementet Youth Music i London 28. mars neste år - og den aller første festivalopptredenen som offentliggjøres er Bergen under Bergenfest neste sommer.

— For alle som er glad i britisk rock er vokalisten og frontfiguren Liam Gallagher en av de aller, aller største de siste 20 årene. Å få oppleve ham med sitt nye soloprosjekt på Plenen på Bergenhus Festning en sommerkveld i juni er noe vi ser frem til med en solid porsjon forventninger. Det er rett og slett stor stas. Faen heller - det er vokalisten i verdens største band på 90- og 2000-tallet, Oasis, vi snakker om her, uttaler en fornøyd festivalsjef Frank Nes overfor GAFFA.

Den siste uken har Bergenfest annonsert artister som Karpe Diem, Tove Lo, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Whitney, Julia Jacklin, Bryan Ferry, Benjamin Clementine og Passenger til neste års utgave av festivalen.


Bergenfest 2017 arrangeres onsdag 14. juni til lørdag 17. juni.

Festivalpass og dagspass til alle dagene på Bergenfest er nå i salg - og du fikser som alltid billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.

Her kan du mimre litt tilbake til den gang Oasis tok over kloden:

ANNONCE