Nyhet

Liam Gallagher får selskap av Richard Ashcroft under Bergenfest

Det ligger an til å bli en skikkelig britpop-fest når både Oasis-vokalisten og The Verve-vokalisten gjester den norske festivalen samme kveld.

For litt over en uke siden ble det klart at Oasis-vokalist Liam Gallagher hadde annonsert sin første festivalopptreden som soloartist noensinne - og at konserten ville finne sted under Bergenfest i Bergen. I dag bekrefter festivalarrangørene at Gallaghers konsert er satt opp onsdag 14. juni, festivalens åpningsdag, og at også tidligere The Verve-sanger Richard Ashcroft (bildet) vil være en del av programmet denne dagen.

— Det å kunne presentere Liam Gallagher og Richard Ashcroft, to av de mest toneangivende frontfigurene i britisk pop og rock, på samme dag på Bergenfest er en formidabel førjulspresang, verken mer eller mindre. Å si at vi gleder oss er et understatement av de sjeldne, sier festivalsjef Frank Nes i en kommentar til GAFFA.

The Verve var sammen med Oasis et av britpopens største band inntil oppløsningen i 1999. Ashcroft har siden den gang kommet seg inn blant de tre første plasseringene på den britiske bestselgerlisten med fire av sine fem soloalbum - inkludert årets These People, som ble anmeldt til tre stjerner her i GAFFA.


Bergenfest 2017 arrangeres onsdag 14. juni til lørdag 17. juni, med artister som Karpe Diem, Tove Lo, John Olav Nilsen & Nordsjøen, Whitney, Hjerteslag, Cass McCombs, Julia Jacklin, Store P, Bryan Ferry, Benjamin Clementine og Passenger på programmet.

Festivalpass og dagspass til alle dagene på Bergenfest er nå i salg - og du fikser som alltid billetter kjapt og enkelt via GAFFA LIVE.

Her kan du få et gjenhør med The Verves største hit:

ANNONCE