Nyhet

Hasta slipper ny låt i dag – gjester Findings Festival i morgen

Lad opp til morgendagens konsert med den nye låten til Hasta.

Den 19 år gamle produsenten Hasta (Thomas Wesenlund Wahl) varmer opp til Findings Festival, hvor han spiller i morgen, med å slippe en ny låt. Urge (feat. Ritual & CAL) er et resultat av en gammel demoskisse og inspirasjon fra et remixprosjekt sammen med den London-baserte trioen Ritual. Låten slippes i forbindelse med at Hasta skal spille på Bislett Stadion i helgen.

— Jeg hadde en gammel instrumental som bare het Demo i beats-mappen min. Melodien hørtes helt annerledes ut enn den gjør nå og jeg manglet den riktige vokalen. Jeg falt for CAL sin stemme da jeg jobbet med remixen for Ritual og er så glad for at jeg fikk de med meg på låten. Vi har endt opp med en fantastisk vokal, og det har vært et kult prosjekt for meg, forteller han.

Hasta slapp debut-EP-en Botanique i 2015, som var med på å plassere 19-åringen på det såkalte musikalske kartet, også internasjonalt. Oppfølgersingelen Kiss Of Death ble gjort som et samarbeid med produsenten Milo Mills, mens han også har gjort samarbeid som blant annet co-produsent på gjennombruddslåten til Goldlink, Dance On Me. Han har også sluppet en remix av Highasakite sin Someone Who´ll Get It som har blitt strømmet over 100 000 ganger. I vinter spilte han også på bransjefestivalen by:Larm.


I morgen er han klar for Findings Festival på Bislett Stadion i Oslo, hvor blant andre Kygo, David Guetta og Broiler også skal spille.

Hvilke forventninger har du til konserten i morgen?

— Jeg har egentlig ikke så mange forventninger, jeg er bare utrolig glad for muligheten til å spille min musikk for et nytt publikum. Ikke minst se hvordan de reagerer på den nye singelen min, forteller han.


Hør låten her:

 

ANNONCE