Nyhet

N.W.A. vil ikke spille på deres egen feiringsseremoni

Men de gjenlevende medlemmene vil sitte i salen når den innflytelsesrike gruppa blir innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame.

Rapgruppen N.W.A (Niggaz Wit Attitudes), kjent for låter som Straight Outta Compton og Fuck tha Police vil ikke spille live når de 30. april blir innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame, skriver Pitchfork.

Ingen konsert

— Vi kommer ikke til å spille. Vi følte ikke at vi ble støttet nok av arrangørene til å gjøre den beste konserten vi kunne få til, sier rapper og skuespiller Ice Cube til New York Times.


Nylig trakk også The Roots seg fra en planlagt konsert på grunn av arrangørproblemer, da i anledning hyllestkonserten for David Bowie.

Sammen med Dr. Dre, Easy-E, MC Ren, DJ Yella, Arabian Prince og The D.O.C grunnla Ice Cube det notorisk kjente gangsterrap-kollektivet i 1986. Også Snoop Dogg har deltatt i gruppen gjennom gjenforeningen deres på 2000-tallet.

Alle gjenlevende vil møte


Han presiserer at de til tross for dette er beæret over å bli innlemmet, og at alle gjenlevende av hip hop-kollektivet vil delta.

Også Cheap Trick, Deep Purple, Stee Miller og Chicago blir innlemmet under seremonien som blir sendt på HBO 30. april.


ANNONCE