Nyhet

Utsatt for drøy Putin-spøk

Hør Elton John diskutere LHBT-rettigheter med komiker som utgir seg for å være den russiske presidenten.

Nylig kunne vi melde om at Elton John hadde diskutert LHBT-rettigheter med Russlands president Vladimir Putin. Samtalen, som skjedde over telefonen, hadde gått så bra for seg at de nå skulle treffes ansikt til ansikt.

Dessverre finnes det et stort problem. Det viser seg at det slettes ikke var Putin som ringte Elton John. Derimot var det to russiske komikere som går under navnene Vovan og Lexus. Hele samtalen ligger nå på YouTube og kan høres nederst i saken.

– Dette var en overraskelse for Elton John og han så virkelig frem mot samtalen, så vi ga han akkurat det han ville og han tvilte ikke på det et øyeblikk. Det var interessant at Elton John hadde noe å si til Putin, men dessverre var presidenten opptatt med viktige statsbesøk utenlands. Dermed tenkte vi "hvorfor ikke ta over?" forteller Lexus til Russia Today.


Putins talsperson har svart på humorstuntet:

– Jeg anbefaler de om å be Elton John om unnskyldning. Han er en svært respektert og elsket sanger, også blant russisk publikum. Det var ikke bra at de lurte han på denne måten. Den russiske presidenten er klar over hva som har skjedd og har satt et stort spørsmålstegn rundt hendelsen, sier Dimitrij Peskov til Russia Today.

Hør opptak av samtalen her:

ANNONCE