Nyhet

Skal diskutere LHBT-rettigheter med Putin

"Kanskje ler han bak ryggen min når dørene lukkes etter møtet, men da kan jeg i hvert fall si at jeg har prøvd - jeg har gjort noe."

Vladimir Putin minner gjerne om et lite barn. Han er skallet og særdeles vanskelig å kommunisere med. Nå spørs det om ikke selveste Elton John kan bidra med å spre litt fornuft.

I 2013 innførte Putin strenge regler i Russland som åpnet opp for arrestasjon av mennesker som "oppfordret til homoseksuell atferd blant ungdom." 

"Hvem tror han at han er?" ytret nylig artisten til BBC News. "Jeg har lyst til å møte Putin. Kanskje ler han bak ryggen min når dørene lukkes etter møtet, men da kan jeg i hvert fall si at jeg har prøvd - jeg har gjort noe."


Nå kan det se ut som om musikeren har oppnådd kontakt. I går kveld ble nemlig dette bildet delt fra Instagram-kontoen hans:

"Takk til President Putin for å ha nådd ut og pratet med meg på telefonen i dag," skriver han som en kommentar til bildet. Videre forteller Elton John at han ser frem til å møte Putin og diskutere LHBT-rettigheter. Dermed ser det ut som om møtet faktisk vil finne sted. Forhåpentligvis har artisten på seg sine skarpeste briller...

Under kan du høre Elton John fremføre låten Rocket Man.


 

ANNONCE