Nyhet

MTV Play lanseres i Norge

Fra og med i dag er det mulig å laste ned strømmetjenesten som byr på MTV-programmer, eksklusivt innhold og behind-the-scenes-materiale.

I dag lanseres strømmetjenesten MTV Play i Norge. Som første land ut i Norden får man nå tilgang til MTV sitt innhold via smarttelefon, nettbrett og nettleser. Med andre ord kan man ta i bruk strømmetjenesten hvor som helst, når som helst. 

Rettet mot yngre målgrupper, vil det legges ut eksklusivt innhold og behind-the-scenes-materiale i tillegg til en rekke programmer som vises på MTV. Strømmetjenesten åpner også opp for at man kan strømme innholdet fra telefonen til andre tilkoblede skjermer.

— MTV Play gjør innholdet tilgjengelig på alle enheter – eller i nettleseren din. Appen lar deg se innholdet på dine premisser, når du vil og hvor du vil. Våre seere får tilgang til alle sine favorittserier og hele MTVs bibliotek, forteller David Lincoln Blom, markedsdirektør for MTV Norden. 

Blant programmene som ligger tilgjengelig via appen er Catfish, Geordie Shore, Awkward, Faking It, Are You The One?, og MTV Unplugged. I tillegg vil det også strømmes større enkeltsendinger som for eksempel MTV EMA.

— Ved å satse så sterkt på mobil ønsker vi å nå de målgruppene som vil se TV på sine egne vilkår, gi de valgfrihet og møte dem der de befinner seg i dag, forteller Cato Lunde, Account Director hos Viacom.

Det er mulig å laste ned en gratisversjon i tillegg til en premiumversjon. Appen er tilgjengelig både hos App Store og Google Play.

Under kan du se en promovideo for strømmetjenesten.

ANNONCE