Nyhet

MS MR: Flere 'hair flips' og 'body rolls' enn du kan telle!

Den amerikanske duoen spiller på Parkteatret i Oslo denne uken. Det blir energiske saker.

MS MR (bildet) besøker Parkteatret i Oslo på torsdag. Den amerikanske duoen er for tiden ute på turné med det nye albumet How Does It Feel, og vi tok en prat med vokalist Lizzy Plapinger og produsent Max Hershenow for å sjekke stemningen i forkant av konserten.

Hvordan har forberedelsene til denne turnéen vært?

- Veldig spennende! Vi har en ny sceneproduksjon som hjelper oss å fremheve både disco-, psykedelia-, rock- og danse-elementene fra det nye albumet i tillegg til den energien vi allerede har med oss. Vi begynte også nylig å lage våre egne sceneantrekk, noe som er en ny del av prosjektet, men som stammer fra den samme DIY-tankegangen vi startet MS MR mer.

Hva kan publikum i Oslo forvente av showet?

- Det er et VELDIG energisk show. Vi danser nesten hele tiden, og det blir flere 'hair flips' og 'body rolls' enn du kan telle! Vi gjorde den siste skiven med sceneshowet i tankene, så det er en ny styrke bak musikken som virkelig kommer frem når låtene blir spilt live.

Hva står på raideren deres?

- Så lenge det er whisky og 'ginger beer' på plass er vi glade.

Hva gjør dere før dere går på scenen?

- Lizzy har en vokaloppvarming som hun starter med en time før konsertene. Det får alle i konsertmodus. De siste tretti minuttene før vi går på er fulle av spenning, mens vi prøver å finne ut hva vi skal gå med og gire hverandre opp.

Hva slags musikk hører dere på i turnébussen?

- Det har vært et fantastisk musikkår! Denne sommeren har vi lyttet mye til Jamie XX, Florence + The Machine og Tame Impala.

ANNONCE