Nyhet

Motörhead lanserer sexleketøy

De britiske hardrockerne med oppsiktsvekkende og uvanlig merch.

Rockeband i Motörhead sin størrelse pleier som regel å ha med seg større mengder av t-skjorter, plakater, mugger og gensere med logoen sin på når de drar ut for å spille konsert. I fremtiden kan man derimot kjøpe noe litt mer oppsiktsvekkende i merch-boden til bandet. Nå skal de nemlig selge sexleketøy. 

Nærmere bestemt har de produsert vibratorer oppkalt etter bandets største album, som for eksempel Overkill og Ace Of Spades.

De kommer med Motörhead signaturlogo og vil være å finne i fire ulike varianter - basert på hvilke funksjoner man foretrekker.

Leketøyene lanseres i samarbeid med nettbutikken Sinful og gründeren Mathilde Mackowski har følgende å si om den heller uvanlige merchen:

– I mange år har det vært litt tabu å prate om onani og bruk av sexleketøy, til tross for at det er fullstendig naturlig. Men når kjente personer eller band våger å gjøre slik at det kan prates om, blir det hele sett på som mer hverdagslig og derfor også mer akseptabelt - noe som er veldig bra for vår seksuelle forståelse.

Er du interessert i å eie et eksemplar, kan de bestilles via butikkens nettside.

Det gjenstår å se om vibratorene blir med i bagasjen når bandet skal rocke Oslo i desember..

Hør Motörhead med Overkill under.

ANNONCE