Nyhet

Hiphop-legende tar turen innom Oslo

Det blir gjensyn med mannen bak noen av 90-tallets største hits denne høsten.

På rekordtid ble Wyclef Jean superstjerne på midten av 90-tallet, da han sammen med Prakazrel Michel og Lauryn Hill oppnådde enorm suksess med bandet Fugees. I 2006 fikk han ta del på Shakira sin storhit Hips Don't Lie, som ble den en av de mestselgende singelene i verdenshistorien. Nå gjester han Norge.

I forrige uke ble det annonsert at han gjester Grieghallen i Bergen 31. oktober. Dagen etter, 1. november, spiller han også en konsert på Sentrum Scene i Oslo.

– Det er en stund siden Wyclef har gjort denne typen intimkonsert i Norge, så når urban-høsten til nå har sett relativt tam ut er det med stor glede vi presenterer Mr. Fugees til Sentrum Scene, skriver arrangøren i en pressemelding.  


Wyclef Jean har de siste årene vist frem sitt politiske engasjement og sin dedikasjon for fødelandet Haiti. Da landet ble rammet av jordskjelv i 2010 gikk han i bresjen for å samle inn penger, og senere forsøkte han å stille som kandidat da landets skulle velge ny president, men hans kandidatur ble avvist.

Bilder fra hans forrige konsert på Sentrum Scene kan du se her.

Under kan du se Wyclef Jean fremføre låten Divine Sorrow med Avicii.

ANNONCE