Nyhet

Ambivalent Justin Bieber om kristendommen

– Du trenger ikke gå i kirken for å være kristen. At du drar på Taco Bell gjør deg ikke til en taco.

Popsangeren som for tiden ligger på andreplass på Billboard Hot 100 med singelen What Do You Mean, har hatt noen turbulente par to år. Han har blant annet gjentatte ganger hatt trøbbel med politiet, og hans silkemyke image har slått sprekker. Justin Bieber kan nå ha funnet tilbake til den smale sti, skal vi tro et større intervju han gjorde med Complex:

– Jeg vil bare leve et ærlig liv på linje med Jesus. Ikke være Jesus - det kunne jeg aldri - jeg vil ikke virke merkelig. Han skapte en ganske flott ramme på hvordan man skal elske, være nådig og god mot andre. Hvis du er en troende, så døde han for våre synder.

21-åringen vil likevel ikke forbindes som en religiøs person siden han plages av "virkelig rare ting som skjer i kirken" og ovenfra-og-ned holdninger fra visse kristne. Likevel har livet hans blitt forvandlet av tro:

– Vi har den største frelseren av alle, og hans navn er Jesus Kristus. Og han er en sann helbreder. "This is it". Det er på tide at vi alle deler vår stemme, uansett hva du tror. Del det. Jeg er kommet til et punkt hvor jeg ikke vil holde det inne lenger.

Canadieren har også gjort seg opp noen tanker om Big Bang-teorien:

– Jeg er en nysgjerrig person som ønsker å finne ut av ting, og vitenskapen er blant dem som gjør mye fornuftig. Så begynte jeg å tenkte over saken. Og for å tro på at et "big bang" skal ha laget alt dette er villere enn å tro på en Gud. Tenk å putte gull i en boks, riste den, og ut kommer en Rolex. Det er absurd at folk sier det.

Det er kanskje ikke tilfeldig at det er mannen som kaller seg Yeezus aka Kanye West som har vært med å legge en hånd på verket på Justin Bierbers kommende album som blir sluppet 13. november.

Se den følsomme kjekkasen i samarbeid med Skrillex og Diplo her:

ANNONCE