Nyhet

Norgesaktuelle Mew svarer på dine spørsmål

Noe du alltid har hatt lyst til å spørre det danske bandet om? Nå har du sjansen!

2015 har vært et begivenhetsrikt år for danske Mew (bildet). I april slapp de albumet +- som ble anmeldt til fire stjerner her i GAFFA, og i juli ble det klart at gitarist Bo Madsen hadde sluttet i bandet - bare dager før deres headlinerkonsert på den ikoniske oransje scenen på Roskilde Festival.

Det gikk heldigvis veldig bra, og konserten ble strålende mottatt av både kritikere og fans.

— Ville Mew klare å gjenskape magien fra deres tidligere Roskilde-konserter? Med såpass radikale forandringer i siste liten kunne det gått riktig galt, men heldigvis seiret de over skeptikerne og skapte en uforglemmelig aften for alle nattevandrerne som tok turen til Orange, skrev vår anmelder om konserten og belønnet danskene med solide fem stjerner.

Les hele anmeldelsen her.

På mandag klokken 21 stiller vokalist Jonas Bjerre og bassist Johan Wohlert til nettmøte med GAFFAs lesere via Periscope. Er det noe du alltid har hatt lyst til å spørre bandet om kan du allerede nå sende inn dine spørsmål via GAFFAs Facebook-side eller ved å bruke emneknaggen #MewSvarerGAFFA på Twitter.

Du kan også skrive inn dine spørsmål i kommentarfeltet under denne artikkelen - eller sende en mail til gaffa@gaffa.no. Mulighetene er uendelige!

Mew spiller fire konserter i Norge i neste uke, og både Stavanger (21. oktober), Bergen (22. oktober), Trondheim (24. oktober) og Oslo (25. oktober) får storfint besøk.

Vi deler ut konsertbilletter til alle de fire konsertene. Følg GAFFA_NO på Twitter for mer informasjon om konkurransene.

ANNONCE