Nyhet

NMVA 2016: Nå kan du sende inn din musikkvideo

Nordic Music Video Awards går av stabelen i mai neste år, men juryprosessen starter allerede nå.

Nordic Music Video Awards (NMVA) arrangeres i 2016 for tredje år på rad. Denne gang deles prisene til nordiske musikkvideo-skapere ut på Cosmopolite i Oslo 21. mai.

Som under årets arrangement kan musikkvideoprodusenter over hele Norden sende inn sine beste videoer i en rekke kategorier, som alle vil analysert av NMVAs utvalgte dommere, før de endelige vinnerne blir kåret under NMVA 2016 i mai.

— Musikkverden ser mot Norden, og vi er utrolig glade for å kunne lansere NMVA for tredje året på rad. Det er veldig hyggelig å se at ryktet vårt sprer seg – vi har allerede hørt historier om folk som møtes på NMVA og som nå jobber sammen på tvers av grensene. Vi har tydeligvis truffet en nerve blant musikkvideoskapere! Vi utvikler konstant nye ideer og konsepter, og NMVA 2016 ser allerede ut til å bli det beste arrangementet vi har hatt, sier Ola Martin Fjeld i NMVA.


I dag ble det åpnet for å sende inn bidrag til konkurransen via NMVAs nettsider. Fristen for innsendelse av videoer er 15. januar 2016.

Her kan du se alle vinnervideoene fra årets Nordic Music Video Awards.

ANNONCE