Nyhet

Kom i Halloween-stemning med Circumnavigate

Slipper videosmakebit fra kommende debutalbum.

Circumnavigate (bildet) er klare med den nye låten Back In The Day - og passende nok også med en Halloween-inspirert musikkvideo.

Det norske bandet fra Sandvika har ekspandert med de nye britiske medlemmene Ross Craib på trommer og Charlie Fowler på bass, og jobber for tiden med deres første album etter at de EP-debuterte med Stranger høsten 2013. Låta som kom ut denne uken blir også å høre på debutalbumet som lanseres til neste år.

— Låten er ganske annerledes enn resten av låtene vi kommer til å ha på albumet vårt. Den er mye mer positiv i form av tekst og stemning. Teksten handler vel egentlig om hvordan man kan ha et elsk/hat forhold til noen man har kjent lenge. I den sammenheng er den i tråd med resten av tekstene våre som stort sett handler om mellommenneskelige situasjoner, sier vokalist Sigrid Zeiner-Gundersen.

Hun har også hatt regi, manus og klipping av videoen med hjelp fra filmfotograf Stein-Ivar Mollestad.

— Ideen til videoen var først og fremst å gjøre den leken. Det er litt tilfeldig at det ble et Halloween-tema, men vi syntes det passet bra. Vi ønsket at storyen skulle bygge opp om teksten, men samtidig være litt original, forteller hun videre.

Se musikkvideoen til Back In The Day her:

ANNONCE