Nyhet

Justin Bieber til Oslo denne måneden

Blir det like kaotisk som da ungpikeidolet gjestet byen i 2012?

29. oktober kommer Justin Bieber (bildet) tilbake til Norge for å gjeste Senkveld med Thomas og Harald på TV 2. I den anledning vil han også spille en minikonsert i Storsalen på Chateau Neuf, som vil sendes på TV 2 senere i høst.

Både minikonserten og TV-innspillingen vil foregå på Chateau Neuf i Oslo, melder den canadiske superstjernens plateselskap Universal i en pressemelding i dag.

Det vil ikke bli solgt noen billetter til dette arrangementet verken på forhånd eller på Chateau Neuf. Det er kun de som har fått tildelt billetter gjennom konkurranser som vil få tilgang på området rundt Chateau Neuf på selve konsertdagen. Den eneste måten å få med seg minikonserten på er dermed gjennom konkurranser som arrangeres av Universal og TV2.

Aktuelle klokkeslett for arrangementet vil bli annonsert i media, sosiale media, pressemeldinger, samt direkte til vinnere i løpet av de nærmeste dagene.

Bieber slapp tidligere i år singelen What Do You Mean?, som er den første smaketbiten fra hans kommende album som etter planen slippes i november.

Få et gjenhør med What Do You Mean? her:

ANNONCE