Nyhet

Drapstrues etter Justin Biebers Oslo-opptreden

Skjellsordene hagler mot jentene som sto på første rad under gårsdagens skandale-konsert.

Som vi kunne melde om i går kveld gikk Justin Bieber av scenen etter kun en låt da han spilte sin eksklusive intimkonsert på Chateau Neuf i Oslo. Bakgrunnen for utbruddet fra Bieber var at han ville tørke vekk vann fra scenen og at personene på første rad da ikke ville slutte å ta på ham. Etter gjentatte beskjeder fra den canadiske superstjernen bestemte han seg for å avslutte konserten.

Og ja, visst var det dumt av personene lengst fremme å ikke roe seg da han ba dem om det, men nå har det gitt urimelig harde konsekvenser for de involverte.

Dagbladet skriver at flere av jentene som sto lengst fremme har mottatt drapstrusler. Ifølge avisen tok det ikke lang tid før flere personer fant frem til jentenes Facebook-profiler og truet og trakasserte dem med uttrykk som "hore", "jeg skal drepe deg" og "dø bitch".

— De bør overveie å anmelde dette om de anser meldingene som tilstrekkelig grove, sier Gjermund Stokkli i Oslo-politiet til avisen.

Uansett hvor skuffet man er over situasjonen på Chateau Neuf er det aldri greit å true noen eller bruke uttrykk som dette. Vi håper de som står bak truslene må stå til ansvar for dem.

ANNONCE