Nyhet

Apple Music har mistet 40% av de originale brukerne

Til tross for de røde tallene, er Apple-sjefen strålende fornøyd med lanseringen av strømmetjenesten.

Ifølge Apple-sjef Tim Cook har Apple Music per dags dato 6.5 millioner betalende brukere. Strømmetjenesten som ble lansert tidligere i år har dermed 13.5 millioner færre betalende abonnenter enn den svenske konkurrenten Spotify.

I august erklærte Cook at hele 11 millioner mennesker hadde skaffet seg en konto hos Apple Music da tjenesten åpnet opp for en tre måneder lang gratis prøveperiode. Det vil si at hele 40% av de originale brukerne valgte å avstå fra å betale videre for tjenesten.

I tillegg til de betalende brukerne, er det ytterligere 8.5 millioner mennesker som tar i bruk den gratis prøveperioden akkurat nå. Cook er selv svært fornøyd med resultatet:

– Jeg synes det er fantastisk at vi har 15 millioner brukere, hvorav 6.5 millioner er betalende. Jeg er veldig glad for det. Jeg synes resultatet her er veldig bra, ytret han i går ved en teknologikonferanse i regi av The Wall Street Journal.

Til tross for sin korte levetid på kun fire måneder, har dermed Apple Music klart å bli verdens nest mest brukte betalingsbaserte strømmetjeneste.

Her kan du ta en titt på promovideoen til Apple Music:

ANNONCE