Nyhet

Spøker det for Motörheads konsert i Norge?

Tungrockerne tvunget til å kansellere konsert i Danmark - kun dager før bandet etter planen skal opptre i Oslo Spektrum.

Morgendagens konsert med Motörhead på Scandinavian Congress Center i Aarhus i Danmark er avlyst, melder arrangørene i Live Nation. Gitarist Phil Campbell (til venste i bildet) ble innlagt på sykehus i Berlin, hvor gruppen også måtte kansellere deres konsert, og er fortsatt ikke skrevet ut.

Facebook skriver trommeslager Mikkey Dee (til høyre i bildet) at bandet beklager så mye og at de lover å komme tilbake til Danmark så fort som mulig - og muligens gjøre en festivalopptreden i landet til sommeren. Han skriver også at bandet forhåpentligvis kan gjennomføre den planlagte konserten i Göteborg på tirsdag.

Motörhead skal etter planen innta Oslo Spektrum sammen med Saxxon og Girlschool torsdag kveld. Vi krysser fingrene for at den uheldige gitaristen er frisk og klar til den tid.


Den siste tiden har det ellers vært den 69 år gamle frontmannen Lemmy Kilmister som har blitt rammet av sykdom, noe som har ført til at bandet har måtte avlyse mangfoldige konserter de siste årene. Også bandets forrige planlagte konsert i Oslo i 2014 ble avlyst grunnet vokalistens helseproblemer.

Nå er det altså gitarist Campbell som er har fått problemer, men det er foreløpig ikke kjent hvorfor han ble lagt inn på sykehus i Berlin.

ANNONCE