Nyhet

Sinéad O'Connor skal være under behandling

Postet en rekke opprørte meldinger i sosiale medier tidligere i dag.

Sinéad O'Connor (bildet) skal være under behandling etter at hun tidligere i dag postet en rekke opprørte statusoppdateringer gjennom sin offisielle side på Facebook. Det bekrefter en representant for artisten overfor Pitchfork nå i kveld.

Flere av meldingene O'Connor postet var av svært personlig karakter og tok opp familieproblemer. Den siste oppdateringen indikerte at hun kunne komme til å skade seg selv, og irsk politi skal ifølge Breaking News ha bekreftet at de fant artisten og at hun nå er i trygge hender.

Den irske artisten slo for alvor igjennom med låta Nothing Compares 2 U i 1990, en låt som opprinnelig var skrevet av Prince til sideprosjektet The Family. Låta var inkludert på albumet I Do Not Want What I Haven't Got, som solgte i syv millioner eksemplarer og blant annet ble nominert til fire Grammy-priser året etter.

Hennes foreløpig siste albumutgivelse var fjorårets I'm Not Bossy, I'm The Boss.

Senest i sommer skulle hun egentlig vært et av de største trekkplasterene til Månefestivalen i Fredrikstad, men kansellerte opptredenen på kort varsel grunnet sykdom.

ANNONCE