Nyhet

P3 Gull: Vinnerne

Sjekk hvem som stakk av med de gjeveste prisene under kveldens prisutdeling på Fornebu.

I kveld ble P3 Gull arrangert for tredje gang med et storslått show ledet av Leo Ajkic og Christine Dancke, og med opptredener fra Karpe Diem (med Emilie Nicolas som gjestevokalist), Carl Louis & Ary, Lemâitre (med gjestevokalist Jennie Abrahamson), OnklP & De Fjerne Slektningene, AURORA, Daniel Kvammen og Nico & Vinz.

Tre priser skulle deles ut i kategoriene for årets nykommer, årets låt og årets liveartist. I tillegg ble P3-prisen delt ut. I sistnevnte kategori var det ingen forhåndsnominerte, mens det i de øvrige kategoriene var fem nominerte som hadde muligheten til å stikke av med all heder og ære.

Prisene for årets nykommer og årets låt gikk til Astrid S (bildet). Den unge artisten har virkelig fått sitt gjennombrudd i 2015 med singlene 2AM og Hyde.


Prisen for årets låt fikk hun for 2AM.

— Jeg husker jeg var på showet i fjor og tenkte at det hadde vært kult å bli nominert til noe. Jeg trodde aldri det skulle skje, i hvert fall ikke året etter, uttalte Astrid S til Dagbladet i forkant av prisutdelingen.

Honningbarna vant prisen for årets liveartist - noe vår anmelder under konserten deres på Roskilde i sommer sikkert vil være ganske enig i - mens P3-prisen ble tildelt Lars Vaular.


Her kan du se hvem som var nominert i de forskjellige kategoriene (vinnerne er merket med *):

Årets nykommer:

Daniel Kvammen
Matoma
Astrid S *
Unge Ferrari
Fay Wildhagen


Årets låt:

Madcon - Don't Worry
Astrid S - 2AM *
Daniel Kvammen - Du Fortenar Ein Som Meg
Kygo - Firestone
Susanne Sundfør - Delirious

Årets liveartist:


Susanne Sundfør
Bendik
Lars Vaular
Arif
Honningbarna *

P3-prisen:

Lars Vaular *


Få et gjenhør med Astrid S' 2AM her:

ANNONCE