Nyhet

16 personer skutt under musikkvideoinnspilling

Skuddveksling på lekeplass i New Orleans.

Minst 16 personer skal ha blitt skadet i en skuddveksling under innspillingen av en musikkvideo i New Orleans søndag. Ifølge lokale polititjenestemenn hadde flere hundre mennesker samlet seg i bydelen Upper Ninth Ward etter å ha medvirket i paraden The Nine Times Social Aid & Pleasure Parade tidligere på dagen, og det hele kan ha vært en slags etterfest.

Flere lokale medier rapporterer at folkeansamlingen ikke var planlagt og at de som hadde samles for å spille inn musikkvideoen manglet tillatelse.

Det rapporteres at skuddvekslingen skjedde i forbindelse med at politiet kom for å spre folk.


New Orleans borgermester Mitch Landrieu skal ha kommet til lekeplassen Bunny Friend der skytingen skal ha skjedd, og berømmer politiets innsats.

— Det er virkelig vanskelig å gjøre en inngripen når en gjeng gutter bestemmer seg for å trekke våpen og løse sine konflikter med 300 mennesker mellom seg. Det er ikke noe som kan tolereres i denne byen, sa Landrieu under en presskonferanse, ifølge avisen New Orleans Times-Picayune.

Tre øyenvitner har sagt til avisen at de så en mann med sølvfarget maskingevær og at de hørte skuddene komme inne fra forsamlingen av mennesker mens de så han løpe sin vei.


ANNONCE