Nyhet

Legger ut på intim miniturné

Med et ønske om å komme tettere på sitt publikum vil Dråpe gjøre mindre konserter før høstens albumslipp.

Dråpe (bildet) befinner seg for tiden i studio hvor de klargjør oppfølgeren til Canicular Days, debutalbumet som ble belønnet med fem stjerner her i GAFFA tilbake i 2013. For å kjøre inn de nye låtene live legger bandet ut på en liten intimturné som tar dem innom Trondheim, Bergen, Oslo og Kristiansand.

— Disse konsertene blir annerledes enn de vi har spilt før og de vi kommer til å gjøre til høsten, rundt plateslippet. At vi spiller på plasser og scener der vi og publikummet kommer tett på hverandre, blir spesielt. På noen av plassene er det vanskelig å vite hvor gulvet slutter og scenen starter. Vi gleder oss, sier trommis Eirik Kirkemyr.

Bandet kan oppleves i intime rammer på følgende steder:


23.05: Antikvariatet, Trondheim
29.05: Strædet, Bergen
30.05: Internasjonalen, Oslo
05.06: Haubitz Hall, Kristiansand

Tidligere i år gikk Dråpe i studio på bestilling fra festivalen Pstereo og spilte inn det som blir årets Pstereo-låt. Låta er inspirert av DumDum Boys' original fra 1990, som Emilie Nicolas leverte sin coverversjon av for to år siden.

Dråpes låt for festivalen har fått tittelen Together We Are Pstereo, og slippes 20. april.


Mens vi venter på den kan vi få et gjenhør med When It's Cold Outside, som var å finne på b-siden til singelen Memories.

ANNONCE