Nyhet

En barnebursdag fra helvete?

Slik beskrives i alle fall Katy Perrys konsert i Danmark tidligere denne måneden. Fredag kveld treffer turnéen Oslo og Telenor Arena.

I morgen er dagen mange har ventet på endelig her. Ikke bare er det fredag, men superstjernen Katy Perry (bildet) inntar Telenor Arena på Fornebu og alt er duket for fest.

For under to uker siden varmet hun opp med en konsert i Jyske Bank Boxen i den danske byen Herning, og GAFFA Danmarks anmelder Troels Frøkjær var på plass i salen. Uten at det gjorde noe særlig inntrykk, skal sies.

Han kaller blant annet showet for en "barnebursdag fra helvete", og skriver at musikken ble helt borte i et to timer langt meningsløst kulørt sirkus.


"Videre fortsetter det over i et redelsfullt katte-tema, hvor det virker som om man har lånt kostymene fra musikalen 'Cats', og danserne hopper sammen med kveldens hovedperson i kattekostymer med svingende haler og kvessede klær. Igjen uten noen som helst mening eller sammenheng. Katy Perry opptrer dog i et Hello Kitty-lignende kostyme, gjenkjennelig for de unge jentene i salen."

Han avslutter anmeldelsen med et "omsider er det slutt, og takk for det".

Konserten fikk, som dere sikkert skjønner, kun to stjerner av den danske anmelderen, mens leserne for øyeblikket har dratt gjennomsnittskarakteren opp til en firer.


Du kan lese hele anmeldelsen over hos GAFFA Danmark.

...eller du kan varme opp til konserten med Firework. Yaaaass!


ANNONCE