Nyhet

5 kjappe med Sophie Elise

Fra Norges største blogger til Norges nye popstjerne? Vi har snakket med singelaktuelle Sophie Elise.

Sophie Elise (bildet) har mange jern i ilden. Ikke bare er bloggen hennes en av Norges mest besøkte, hun har også blitt et kjent ansikt gjennom TV2-serien Bloggerne.

I det siste har hun også tatt steget ut av bloggosfæren og gitt ut to singler. Den siste, Love Like That, kom ut tidligere denne uken, og fikk blant annet raskt høye plasseringer på de norske listene hos strømmetjenesten Spotify.

Hei Sophie Elise, så hva er tankene bak denne singelen?

— Tankene bak Love Like That er at jeg ville skape noe man kan kjenne seg igjen i, gråte litt til, eller kanskje finne litt mot i. En sang man kan synge til, og en sang man ikke blir fort lei av.

Hvem var inspirasjonskildene bak Love Like That?

— Kjærlighet.

Hva er det som gjør at du ønsker å gå fra å være en av Norges mest leste bloggere til å bli popstjerne?

— Jeg elsker å jobbe med musikk, dette er med på å bygge meg videre som person. Er også i gang med innspilling av min første musikkvideo til sangen Love Like That. Jeg kommer til å forsette og blogge også.

Du synger "baby you got me spinning / like a tomato". Men tomater spinner jo særdeles dårlig. Har du noen triks for å få tomater til å spinne?

— Hahah.. Du mener vel tornado? (whoops... – dårlig hørselsred.)

Love Like That føyk rett oppover topplisten på Spotify i løpet av kort tid. Betyr dette at du kommer til å fortsette med singelslipp, eller kommer det et album snart?

— Musikken er noe jeg satser 100% på, så min tredje singel kommer allerede til sommeren. Bare å glede seg:)

Love Like That kan høres i sin helhet på Spotify, men du kan også sjekke ut en liten teaser på låten her:

ANNONCE