Nyhet

The Who konfronterte marihuanarøykende publikummer

Truet med å forlate scenen.

The Who er ute på en turné for å markere at bandet har eksistert i hele 50 år. Onsdag kveld stoppet britene innom Nassau Coliseum i New York der frontfiguren Roger Daltrey truet med å forlate scenen dersom personen som røykte marihuana rett foran scenen ikke sluttet, melder Newsday.

Daltrey er allergisk mot røyken som påvirker han stemme, noe bandet også går ut med i forkant av hver konsert. Røyken påvirker stemmen hans nesten umiddelbart, og gjorde at den gikk fra å være krystallklar under fremføringen av låten I Can't Explain til å låte anstrengt og mer begrenset under I Can See For Miles, skriver avisen videre.

Se videoen nedenfor, der du kan se Roger Daltrey konfrontere personen som røyker i publikumshavet, og truer med å forlate scenen om ikke personen slutter. Publikummeren hørte heldigvis på Daltrey og stumpet jointen slik at konserten kunne fortsette.

The Who-medlemmene begynner å komme opp i årene. Tidligere denne uken fylte gitarist og låtskriver Pete Townshend 70 år. Les en lenger artikkel om ham i den anledning her.

ANNONCE