Nyhet

Spotify utvider med videoer - og treningsapp

Podcasts er også med blant strømmetjenestens nye tiltak.

Den populære musikktjenesten Spotify offentliggjorde i går kveld at de utvider tjenesten med et helt nytt underholdningsunivers i form av en håndfull nye funksjoner.

"Now Startside" er en app som automatisk velger musikk fra din egen katalog, men som også inneholder anbefalinger fra Spotifys eksperter. Målet er å sammensette den perfekte spilleliste til alle situasjoner, uansett hvor du befinner deg. Med "Spotify Running" får du servert ditt helt eget personlige soundtrack til joggeturen. Gjennom å se på din lyttehistorikk og spillelister velger Spotify musikk som - hold deg fast - passer perfekt til det tempo du løper i. Musikken består ikke bare av låter fra din spilleliste, men også av "unike løpelåter fra verdens førende DJ's".

Videoklipp og lydprogrammer blir nå også en del av Spotify. Med "More Than Music" får du nå tilgang til podcasts, nyheter og videoklipp som passer dine interesser.


Spotifys mission er å skape et "soundtrack til ditt liv". Musikken skal være tilgjengelig og skreddersydd til en hver situasjon:

— Vårt mål er at Spotify blir soundtracket til alles liv gjennom å tilby en verden av underholdning, som kombinerer det beste utvalget av musikk, podcasts og videoer til brukerne. Og vi har bare så vidt begynt, uttaler grunnleggeren av streamingtjenesten Daniel Ek.

"Now Startside" er i første omgang kun tilgjengelig for brukere med iOS-smarttelefon i USA, England, Tyskland og Sverige, mens "Spotify Running" fra i dag er tilgjengelig i Norge, i første omgang kun for brukere med iOS-smarttelefon, men snart følger flere plattformversjoner.

ANNONCE