Nyhet

Beach House gjester Norge med nytt album i sekken

Dette blir amerikanernes første konsert i landet på over to år.

Amerikanske Beach House (blildet) spiller konsert på Sentrum Scene i Oslo 10. november. Dette blir bandets første konsert i hovedstaden siden de opptrådte på Øyafestivalen i 2013. Den gang fikk Beach House fem stjerner her i GAFFA.

— Det er umulig ikke å gå rundt med et sløvt smil etter en drøy time i strandhuset, skrev vår anmelder etter konserten.

Beach House ble dannet i 2004 og består av sangerinne og keyboardist Victoria Legrand og multi-instrumentalist Alex Scally. Når de turnérer har de også med seg trommeslager Dan Franz. I 2006 kom det selvtitulerte debutalbumet, som ga bandet en rekke prominente indie-fans - inkludert Grizzly Bear som inviterte dem med på turné.


De fulgte opp med Devotion i 2008 og slo for alvor igjennom med Teen Dream i 2010. To år senere kom deres foreløpig siste album Bloom, men nå er det klar at Baltimore-bandet returnerer med et nytt album 25. august.

Albumet har fått tittelen Depression Cherry, og bandet forteller følgende om den kommende utgivelsen i en pressemelding:

"Generelt viser dette albumet en tilbakekomst til det enkle, hvor låtene er sentrert rundt én melodi og få instrumenter - med livetrommer som spiller en langt mindre rolle enn tidligere. Den voksende suksessen med Teen Dream og Bloom brakte oss til større scener og konsertsaler, og til et høyere og mer aggressivt sted som er et sted lenger borte fra våres naturlige tendenser. Her fortsetter vi med å utvikle oss, og ikke ta hensyn til den kommersielle konteksten som vi eksisterer i."


Billettsalget til konserten starter fredag klokken 09.00, og du finner som alltid billetter enkelt og greit via GAFFA LIVE.

Få et gjenhør med låta Wild fra bandets siste album Bloom her:

ANNONCE