Nyhet

10 helsprø telt for festivalsesongen

Vil du skille deg ut på campen denne sommeren? Da kan dette være noe for deg.

Festivalsommeren nærmer seg med stormskritt. Allerede i neste måned er det tid for Bergenfest, Norwegian Wood, Piknik I Parken, Oslo Fjord Fest og Roskilde Festival, for å nevne noen. Ikke alle festivalene har egen camping, men dersom du skal avgårde på for eksempel Roskilde eller Slottsfjell og ønsker å skille deg litt ut på campen - eller i det hele tatt ha et telt som er lett å finne utover natten - har vi noen tips til deg.

1. Volkswagens Campingtelt

Teltet er relativt likt den klassiske hippiebussen og har plass til fire personer. Finnes i blå eller rød versjon og er inndelt i to separate rom. Den ser jo unektelig ganske fet ut. Kan kjøpes her.

 

2. Boktelt

Det her teltet er jo ganske smart. Samtidig som det gir et litt mer sofistikert uttrykk på festivalcampen. Kan kjøpes her.

3. Sauetelt

Hvorfor ikke smelte inn i de grønne omgivelsene på campingområdet (i alle fall de første dagene)? Kanskje med en søt liten sau på teltet? Kan kjøpes her.

4. Godteritelt

Dette teltet kan du se fra lang avstand. Sleng på litt selvlysende maling så kommer det til å bli helt suverent selv når det er mørkt. Kan kjøpes her.

 

5. Sirkustelt

Kan bli det perfekte stedet å fikse et helt eget sirkus på, på festivalområdet. Hent inn noen akrobater og sjonglører så blir det nok suksess. Kan kjøpes her.

6. Smørbrødtelt

For deg som alltid tenker på og som aldri får nok av mat. Perfekt! Kan kanskje lokke til seg en og annen som har litt munchies, men det kan vel heller aldri skade. Kan kjøpes her.

 

7. Brysttelt
Free the boob! Kan kjøpes her.

8. London Tube-telt

The Northern Line for å være mer presis. I det her teltet får man plass til 72 personer, det er 16 soveplasser og fem ulike deler. Helt perfekt om dere er en virkelig stor gjeng som drar sammen!akt. Kan kjøpes her.

9. Romstasjontelt

Teltet inkluderer fire tunneler som blir innganger fra teltets fire sider. Det går også an å bare kjøpe teltet, men hva er morsomt med det? Kan kjøpes her.

10. Vannmelontelt

Ja, hvorfor ikke? Kan kjøpes her.

Sjekk GAFFAs Festivalguide for full oversikt over sommerens festivaler.

ANNONCE