Nyhet

Programmet til Den Elleville Festen 2015 er komplett

Suksessen gjentas for syvende gang denne høsten. Sjekk hvem som spiller!

I kveld offentliggjøres programmet til den syvende utgaven av Den Elleville Festen. Festen har tradisjonelt vært en fin markering av Bergens musikkliv og har hatt rom for både store navn og nye talenter på plakaten. Slik blir det også i år.

Den Elleville Festen 2015 arrangeres på USF Verftet 19. september og kan by på headlinerne Sondre Lerche, Hjerteslag, Bendik, Miss Tati og The Megaphonic Thrift (bildet).

— Etter festivalen i fjor bestemte vi oss for å booke litt færre band i 2015. Bare for å senke pulsen vår litt. Det tar på å arrangere mer enn 20 konserter på en kveld. Når vi nå er ferdig med årets program har vi ikke bare booket like mange, men også fem flere enn i fjor, og vi har lagt til en ekstra scene og måtte utvide åpningstiden med en time for å få plass til alle artistene. Når det bobler over av talent i Bergen er det vanskelig å holde igjen, sier arrangør Mikal Telle til GAFFA i forbindelse med programslippet.


Utover de store navnene er Arif, DePresno, Slutface, Obijan, Blood Command, Great News, Kjært Barn, Divisjonen, Soft Inc., Ganezha, Hester V75, Mats Dawg, $ushi X Kobe, Dj Girson, Dj Purpurr Purple og Bjørn Torske klare for å skape fest for bergenserne denne kvelden.

I tillegg skal Ploink presentere et sideprogram bestående av blant andre Kahuun, Nordenstam og Christian Tilt.

— Vi har mange fine headlinere på festivalen, men Den Elleville Festen er jo et sted for å oppdage nye favoritter, så jeg anbefaler alle å høre seg opp på artistene. Her er det nye perler som Obijan, Hester V75, Great News og DePresno. Jeg er 110% sikker på at årets fest kommer til å gi noen magiske øyeblikk, frysninger, gledestårer, allsang og uhemmet dansing, avslutter Telle.


Hør The Megaphonic Thrift med Blistering Heat her:

ANNONCE