Nyhet

Eagles Of Death Metal annonserer nytt album

Josh Homme og Jesse Hughes presenterer store planer i nytt videoklipp.

Bakmennene Jesse Hughes og Josh Homme alias Boots Electric og Baby Duck har begått det fjerde albumet fra Eagles Of Death Metal, som også er bandets første på hele syv år. Zipper Down slippes først 2. oktober, men førstesingelen Complexity er tilgjengelig allerede nå. Låta stammer opprinnelig fra Boots Electrics soloplate, hvor den har en mer 8-bit-aktig lyd. Nå får vi den i klassisk EODM-stil.

Se Jesse Hughes og Josh Homme presentere Zipper Down i bunnen av artikkelen.

I tillegg til Complexity består albumet av ti andre spor, hvor de fleste er skrevet av Homme og Hughes. Unntaket er et cover av Duran Durans Save A Prayer. Alle instrumenter og vokalspor er også innspilt av de to, og Josh Homme har produsert albumet i sitt Pink Duck-studio.

Her er låtlisten til Zipper Down:

01. Complexity
02. Silverlake (K.S.O.F.M.)
03. Got A Woman
04. I Love You All The Time
05. Oh Girl
06. Got The Power
07. Skin Tight Boogie
08. Got A Woman (Slight Return)
09. The Deuce
10. Save A Prayer
11. The Reverend

Zipper Down blir fulgt opp med en turné, som treffer Europa i november og desember. Det er ennå ikke klart om bandet kommer innom Norge denne gangen.

Sist, men ikke minst i denne uhellige treenighet av en gavebod fra Eagles Of Death Metal er det klart at det kommer en film om et år i Jesse Hughes' liv. Den får tittelen "The Redemption Of The Devil".

Se Jesse Hughes og Josh Homme presentere Zipper Down her:

Hør singelen Complexity her: 

Se traileren til "The Redemption Of The Devil" her:

ANNONCE