Nyhet

5 konserter du ikke kan gå glipp av under Piknik I Parken

Oslo-festivalen går av stabelen denne helgen. Du skal vel se disse?

Piknik I Parken byr på et spennende festivalprogram denne helgen. I år er det andre gangen festivalen arrangeres i parken ved Vigelandsmuseet i Oslo, og vi har sett på programmet for å finne konsertene du absolutt ikke kan gå glipp av på årets festival.

Her er GAFFA-redaksjonens anbefalinger til Piknik I Parken:

1. James Blake - 28. juni klokken 21:45

Han har sluppet to kritikerroste album, sist ute var Overgrown fra 2013 som fikk hele fem stjerner her i GAFFA, og skal etter planen slippe Radio Silence i løpet av 2015. Alt ligger med andre ord til rette for en glimrende mulighet til å høre nytt materiale fra James Blake (bildet) under Piknik I Parken denne søndagen.

2. Sasha Siem - 28. juni klokken 15:00


Den norsk-britiske låtskriveren og sangerinnen Sasha Siem imponerte oss med fjorårets debutalbum Most Of The Boys. Tidligere i år spilte hun på by:Larm i Oslo, og fikk også æren av å varme opp for Highasakite til deres to utsolgte konserter på Sentrum Scene i april og mai. Vi gleder oss til å se henne igjen.

3. Anja Elena Viken - 27. juni klokken 17:15


Etter å ha vært borte fra musikkscenen i lengre tid på grunn av en alvorlig sykdom kom bergenseren Anja Elena Viken sterkt tilbake med det forsinkede debutalbumet Herfra Til I Morgen, som ble sluppet i fjor høst. Dersom ryktene om hennes opptreden på Bergenfest tidligere denne måneden viser seg å stemme kan hun fort bli en av de største overraskelsene denne lørdagen.

4. José Gonzaléz - 28. juni klokken 18:00


Hva er vel bedre på en festival som Piknik I Parken enn å kunne slappe av og la seg forføre av den silkemyke stemmen til José Gonzaléz tidlig på kvelden. Svensken er på mange måter den perfekte bookingen til en tidlig kveldskonsert på festival, og med seg i kofferten har han låtmateriale fra årets utgivelse Vestiges & Claws.

5. Denai Moore - 26. juni klokken 17:00


Med debutalbumet Elsewhere, og ikke minst den finfine singelen Blame, har Denai Moore fått mye ros på de britiske øyer den siste tiden. Konserten på Piknik I Parken blir den første konserten hennes i Oslo, og vi ser frem til det som kan bli en fin start på den første festivaldagen i morgen.

ANNONCE