Nyhet

Uoppdaget artist inviteres i studio på Øyafestivalen

Også i år settes det opp lydtett studio backstage i festivaluken. Er du klar for å spille inn noe musikk?

De siste årene har artister som John Paul Jones, First Aid Kit, Baroness, Local Natives, Metz, Sondre Lerche, Oslo Ess, Susanna, Siri Nilsen og Susanne Sundfør besøkt det provisoriske innspillingsstudioet backstage på Øyafestivalen. Neste måned kan det kanskje bli din tur?

Under årets festival har musikktjenesten Tidal satt av tid til én usignert artist eller et band, som inviteres inn i studioet for innspilling og videopptak. Det usignerte talentet som får komme inn i studio velges ut av Tidal-redaksjonen, og får også med seg en backline fra 4Sound hjem fra festivalen.

— Tidal-redaksjonen er alltid på utkikk etter de neste store artistene, både lokalt og internasjonalt. Å få spille inn musikk i Tidal Studio er en flott anledning for en artist eller et band som er helt i startgropa av karrieren, og som har drømmer og ambisjoner om å leve av musikk, uttaler redaksjonssjef i Tidal Sveinung Rindal i en pressemelding.


Har du eller bandet ditt noe låtmateriale du kunne tenke deg å spille inn under Øyafestivalen? Da kan du melde din interesse via denne linken innen 28. juli.

Øyafestivalen går i år av stabelen i Tøyenparken 12. - 15. august. Festivalen kan by på store navn som Florence + The Machine, Beck, Nile Rodgers og The War On Drugs, for å nevne noen. I forrige uke ble de siste billettene til torsdagen og fredagen revet bort, noe som betyr at det nå kun er et fåtall onsdagsbilletter igjen til salgs.

Ukespassene og lørdagsbillettene ble solgt ut tidligere i vår, men det er fortsatt mulig å vinne et par ukespass i GAFFAs store festivalkonkurranse her.


ANNONCE