Nyhet

Leonardo DiCaprio solgte private Elton John-konserter

Skuespilleren fikk inn 25.8 millioner kroner til veldedige formål da han auksjonerte bort konserter med legenden.

Under et arrangement i St. Tropez i Frankrike auksjonerte skuespiller Leonardo DiCaprios stiftelse ut to private Elton John-konserter denne uka. Sluttprisen for disse raritene landet på 3 millioner amerikanske dollar, eller rundt 25.8 millioner norske kroner. At det fantes personer som hadde råd til å bruke penger på denslags blant de rundt 1.000 inviterte gjestene vitner listen over de som deltok på.

Kjente navn som skuespilleren Orlando Bloom, modellen Naomi Campbell og motefabrikant Tommy Hilfiger var nemlig blant de som hadde funnet veien til arrangementet.

Det handlet selvfølgelig om veldedighet, noe som alltid kan få folk til å åpne opp lommeboka. I dette tilfellet var miljøet i fokus da DiCaprio er en miljøforkjemper av rang. Hans stiftelse samler inn penger for å bekjempe forurensning, og forebygge effektene av global oppvarming.

Kanskje ikke like eksklusivt, men tidligere denne måneden kunne publikum i Bergen og Stavern glede seg over besøk fra Elton John. GAFFA var selvfølgelig til stede da legenden gikk på scenen i Bergen fredag 3. juli, og vår anmelder Thomas Høie Haugland tildelte konserten hele fem stjerner.

— Fra første riff setter den fartsfylte The Bitch Is Back standarden for den siste drøye halvtimen av konserten, som får et ekstatisk publikum til å danse, synge med og hedre en av vår tids aller største entertainere, skrev han blant annet om konserten på Bergenhus Festning.

Les resten av anmeldelsen her.

ANNONCE