Nyhet

Lil Wayne saksøker sin egen sjef

Plateselskapet holder tilbake hans nye album.

Lil Wayne har tydelig vist sin misnøye om at plateselskapet hans Cash Money, med Birdman i spissen, ikke vil utgi hans nye album Tha Carter V. De to skal ha satt seg ned for å finne en løsning på problemet, men forhandlingene har tydeligvis blitt avbrutt. Nå saksøker nemlig Lil Wayne deleieren av plateselskapet for 8 millioner amerikanske dollar, som er i overkant av 62 millioner norske kroner. 

Bakgrunnen for krangelen skal visstnok være at Cash Money Records har holdt utgivelsen tilbake, noe Lil Wayne ikke likte svært godt. Birdman står fortsatt på sitt og har sagt at Tha Carter V vil bli utgitt "når det passer". Albumet skulle egentlig ha blitt utgitt i desember i fjor. 

Nå vil Lil Wayne mest sannsynlig gjøre seg fri fra avtalen han har med plateselskapet, skriver TMZ.

Lil Wayne ga nylig ut mixtapen Sorry 4 the Wait 2 på grunnlag av albumforsinkelsen. Og på et av åpningssporene rapper han følgende, addressert mot Birdman:

– Cash Money er en hær, men jeg er en en-manns hær. Jeg vil ikke ha problemer, jeg vil bare ha pengene mine, rapper han.  

Birdman lider ikke akkurat økonomisk for tiden. Tall fra Forbes Magazine viser at han hadde en formue på over 160 millioner dollar i 2014, i overkant av 1,2 millarder norske kroner. 

Vi får satse på at de to kollegene ordner opp i sakene seg i mellom. 

Sjekk ut Birdman - Pop Bottles ft. Lil Wayne

 

ANNONCE