Nyhet

Hør Pete Dohertys hyllestlåt til Amy Winehouse

Sangen Flags Of The Old Regime utgis til inntekt for Amy Winehouse Foundation.

Den engelske sangeren, låtskriveren og musikeren Pete Doherty, som til daglig er å finne i post-punk-bandene The Libertines og Babyshambles, utgir nå en hyllestlåt til eksen, avdøde Amy Winehouse. Hør sangen nedenfor.

Sangen Flags Of The Old Regime er skrevet til og om den engelske sangerinnen og låtskriveren Amy Winehouse, som døde i 2011, 27 år gammel. Utgivelsens overskudd vil gå til Amy Winehouse Foundation, som arbeier med unge rusmisbrukere. Organisasjonens mål er å redusere misbruket blant unge og samtidig gjøre oppmerksom på konsekvensene av misbruk.

Flags Of The Old Regime er produsert av Stephen Street og har Drew McConnell fra Babyshambles og Helsinki med på bass, Jamie Morrison på trommer, Stephen Large på keys og produsent Stephen Street på akustisk gitar og perkusjon. Sangen blir tilgjengelig til digital nedlastning, og vil også slippes på 7"-vinyl.


Utgivelsen kommer kort tid etter en lengre periode der Pete Doherty har vært i rehabilitering for alkohol- og dopmisbruk i Thailand, hvor The Libertines-kollega Carl Barât etter sigende har vært og besøkt ham. Barât har også nylig uttalt at han har skrevet fem nye låter til en kommende The Libertines-udgivelse, som visstnok er godt på vei.

Pete Doherty har i løpet av årene stadig havnet i pressens hovedoppslag, blant annet gjennom sin notoriske tid med model Kate Moss og konflikter med The Libertines-medlemmer.


ANNONCE