Nyhet

Før konserten: Teen Daze

I kveld spiller canadiske Teen Daze på Blå i Oslo. Vi tok en aldri så liten prat med den albumaktuelle artisten.

Torsdag spiller den canadiske artisten Teen Daze (bildet) på Blå i Oslo. Han er på Europaturné for øyeblikket, og tar turen til den norske hovedstaden med bandet sitt. Etter at andrealbumet A World Away kom ut for to dager siden, stilte vi ham noen spørsmål i forkant av konserten.

Hvordan er stemningen i øvingslokalet?

– Veldig avslappet. Jeg setter sammen et oppsett så godt jeg kan i hjemmestudioet mitt, og kan nesten garantere at hvis det var en katt der, ville den ha sovnet tett inntil meg.

Hva kan vi forvente av konserten din i kveld?

– Settet mitt er veldig mellomambisiøst og nesten som housemusikk. Planen er å holde det opptempo og dansbart, uten å ofre atmosfæren nevneverdig.

Hva har du på rideren din?

– Egentlig bare mat og drikke.

Har du noen rutiner du må i gjennom før du går på scenen?

– Jeg så en basketballkamp på internett før et show en gang. Hvis jeg kunne gjort det til en vanlig greie, hadde det vært ganske ideelt.

Hva hører du på mens du er på veien?

– Som regel podcaster eller veldig mild musikk. Reising er stressende som det er, og det er greit å få tankene vekk fra min egen situasjon til tider.

Hvordan vil du beskrive A World Away?

– Noe av materialet er ment til for at folk skal danse, og det andre er til for at folk skal sovne.

Er Europa som «A World Away» for deg, siden du er fra Canada? Hva er de største forskjellene mellom å være hjemme og det å være på turné i Europa?

– Det er uten tvil helt forskjellige kulturer, men på en veldig god måte. Det føles veldig annerledes enn Canada, men det er jeg veldig glad for. Å spille elektronisk musikk i Europa føles mer iboende; folk ser ut til å ha denne typen musikk innprentet i seg. Ting forandrer seg på en slik måte i Nord-Amerika også, men det føles på en måte annerledes her. 

Kan du oppsummere kort hva musikk er for deg?

– Kjærlighet, fred og lyd.

ANNONCE