Nyhet

A$AP Rocky filmdebuterer

New York-rapperen filmdebuterer i morgen – se traileren.

A$AP Rocky har alltid hatt et image som oser av ungdommelig rebelskhet. Og dette er neppe tilgjort: New York-rapperen har via 2013-debuten Long. Live. ASAP. presentert oss for en rekke dystre og ærlige historier fra en turbulent oppvekst i Harlem.

Nå er han klar for å presentere liknende skildringer av ungdomsliv i USAs harde nabolag i et totalt annerledes format. I morgen har nemlig filmen Dope premiere på Sundance Film Festival, og i oppvekstkskildringen medvirker godeste A$AP for første gang som skuespiller.

Dope, som er regissert av Rick Famuyiwa, dreier seg rundt livet til en nerdete hiphop-tenåring som prøver å overleve i utrygge strøk i California. Med store planer om å en dag kunne gå på Harvard, må han først omgås dop-dealere, tvilsomme fester og en hel masse bitcoins.


Filmens soundtrack byr også på mye spennende nytt, blant annet bidrar Pharrell med hele fire nye sanger. Ryktet sier også at det i filmen vil være mindre roller til medlemmer fra ASAP Mob, Odd Future, albumaktuelle Joey Bada$$' Pro Era Crew og Vince Staples.

Mandag denne uken ble det kjent at at A$AP Yams tragisk nok har gått bort i en alder av bare 26 år.

Se traileren til Dope nå: 

ANNONCE