Nyhet

Se Justin Bieber bli bombardert med egg

Det første klippet fra satireprogrammet "Comedy Central Roast" er klart.

Justin Bieber er det neste offeret til satireprogrammet Comedy Central Roast som blir vist på Comedy Central 30. mars. Allerede nå kan man se en 30 sekunder lang video som først viser den unge popstjernen flekse overkroppen sin. Deretter blir han bombardert med egg til musikken av den dramatiske Carl Orff-komposisjonen O Fortuna.

I tillegg til klippet, har Comedy Central også lagt ut denne strofen: "Se Justin Bieber lære hvordan stakkars, forsvarsløse hus føler det."

Klippet sikter nemlig til en av de mange uheldige Bieber-hendelsene som har funnet sted de siste par årene. I 2014 ble han blant annet arrestert for å ha kastet egg på nabohuset. Sangeren stilte seg negativ til naboens klager over høylytt festing og uforsvarlig kjøring, og tok revansj.


Resultatet ble fem dagers samfunnsstraff for popstjernen, over 600 000 kroner i skadeserstatning og et sinnemestringskurs. Nå må han også bøte med å bli egget på en av verdens største humorkanaler.

Bieber, som har fått et svekket rennommé etter sin løsslupne oppførsel, fortalte nylig i et intervju med Ellen DeGeneres: "Jeg har ikke lyst til å fremstå som arrogant eller innbilsk, eller sånn som jeg har oppført meg de siste par årene. Jeg er ikke den personen jeg har utgitt meg for å være."

Se klippet fra Comedy Central her:

ANNONCE