Nyhet

Scarlett og The Singles i trøbbel allerede?

Scarlett Johanssons nye superpopgruppe mottar klagebrev.

Ikke bare er Scarlett Johansson en av de best betalte skuespillerene i verden, men hun har nå også valgt å tre inn i musikkens verden. Hun har allerede et studioalbum fra tidligere, og dannet nylig bandet The Singles med blant andre Este Haim fra søstretrioen Haim.  

Allerede nå får Johansson tyn for valg av artistnavn. Det har seg sånn at et annet Los Angeles-basert band allerede har dette navnet, og de har vært i musikkbransjen helt siden 1999. Det originale The Singles-bandet har sendt en klage til Johansson sine representanter, for å opprettholde sitt eget varemerke. Frontmann Vincent Frederick har uttrykket misnøye og kan ikke tro at en musiker ville gjøre noe sånt mot et annet band. Han legger til:

The Singles har vært en del av livet mitt i 16 år. Vi har jobbet utrolig hardt for å oppnå suksess. Bandet vårt har en konto på alle former for sosiale medier og musikken vår er tilgjengelige i alle platebutikker, på iTunes, Soundcloud, Spotify og andre sider. Bare et kjapt Google-søk ville gitt svaret på at The Singles allerede var et bandnavn – vårt band, uttrykker Frederick i klagen. 


Det er ikke godt å vite om navnet ble valgt helt tilfeldig eller ikke, men Johansson sin singel Candy ligger fortsatt ute under navnet The Singles

Hør Scarlett Johansson og The Singles med Candy her

Sjekk ut det originale The Singles med Can You Go Out Tonight nedenfor:


 

ANNONCE