Nyhet

Ny festival ser dagens lys i Oslo

Sjekk hvem som headliner!

D'Angelo (bildet) er bekreftet som første headliner til den nye Oslo-festivalen Oslo Fjord Fest. Den nye festivalen går av stabelen på Sukkerbiten i Bjørvika 15. - 18. juli.

Soulstjernen skal også være klar for Skral, som senest tirsdag også kunne melde om at Aurora Aksnes spiller på festivalen. Det blir dermed flere muligheter til å se D'Angelo i Norge for de som ikke fikk skaffet seg billetter til den veldig utsolgte konserten hans i Oslo 27. februar.

I desember overrasket D'Angelo en hel musikkverden med sitt plutselige platecomeback Black Messiah. Her i GAFFA fikk albumet hele seks stjerner, og vår anmelder skrev blant annet:


"Det er ingen som har greid å binde R&B, funk og soul på samme måte som D'Angelo. Det høres ikke ut som mannen har blitt en dag eldre siden millenniumskiftet. Backet av The Vanguard med Pino Palladino i spissen på bass – som for øvrig gjør en fantastisk jobb – er dette ren nytelse. Det har sjelden vært mer bruk for et D'Angelo-album enn nå, og mannen gir oss en ny klassiker."

Les hele anmeldelsen her.

Amerikaneren spiller på Skral 15. juli og Oslo Fjord Fest dagen etter.


Sjekk ut opptredenen til D'Angelo & The Vanguard hos SNL for to uker siden her:

ANNONCE