Nyhet

Mew hyller livet i ny musikkvideo

Kunstnerisk smakebit på danskenes etterlengtede album.

Det danske bandet Mew er i ferd med å returnere med sitt første nye album på seks år. Første singelen Satellites har nå fått musikkvideo. Den nye videoen er en hel opptreden, som viser bandet spillende i et tomt rom. Men lyssettingen, filmkunsten og redigeringen er nok til å få karene til å se majestetiske og praktfulle ut. De har selv beskrevet videoen slikt:

– Med vår opprinnelige bassist tilbake i gjengen, viser vi hva vi gjør, nemlig å spille godt sammen. Den ble skutt av den danske regissøren Casper Balsley i København, i et av de eldste filmstudione i verden. Han fanget opptredenen vår på en vakker måte med hjelp fra en utrolig bra gjeng. I videoen ser man den nye lysinstallasjonen Elektropastete som skal være med oss på turné i 2015. Den er laget av tyske designere, sier bandet i en pressemelding.

Sangen er stor og er første smakebit på den nye platen som slippes 27. april. 


Satellites handler om hvor stort livet er, og hvordan du velger å leve det. Selv om mennesker ikke godtar det, hører det til deg. Dette er vår første sang på lang tid, og videoen er fargerik og er en stor greie, filmet på én dag. Det er også bare fire av oss som spiller en sang vi har laget om hvor stort livet er, avslutter de med. 

Mew er blant annet klare for de norske festivalene Malakoff og Skral i 2015. Du kan kjøpe billetter via GAFFA LIVE.

Sjekk ut Mew med Satellites nedenfor:


ANNONCE