Nyhet

Death Team: Topp 5 emojis

Nisse til deg fra 'Fucking Bitches In The Hood'-gruppa.

Death Team er noen artige folk. Bare sjekk ut den latterlig hjerneplagende Fucking Bitches In The Hood med den smått voldelige videoen nedenfor.

Men først:

DEATH TEAM TOPP 5 EMOJIS!


Bandet sier til GAFFA, i tredjeperson likesågreit:

– Vi har det veldig mye moro i bandet, og vi vil at det skal komme frem hvor fantastiske mennesker vi egentlig er. Det er mye konkurranse i medielandskapet i dag, og derfor er det perfekt å bruke masse emojis for å skille seg ut. Her er våre fem favoritter:


Delfinen 

– Death Team liker delfiner veldig godt, så denne er en selvfølge og en klar førsteplass. Når vi kommuniserer til daglig benytter vi oss alltid av denne, til og med når vi snakker med management og plateselskap. Vår neste singel heter faktisk Dolphin Style, og i den kritiserer vi miljøforstyrrelser i havet og massemord på delfiner, og Death Team elsker delfiner og delfin-emojis.


Dollarseddelen

– Death Team liker penger. Dollarseddelen har en viktig symbolsk funksjon i vårt samhold, den symboliserer begjær og makt. Siden Death Team alltid ønsker å skildre samholdet i musikken, så liker vi å bruke dollarseddelen på grunn av dens mektige symbolikk. Man kan også kjøpe greier for dollarsedler, og det liker Death Team.


Julenissen

– Death Team elsker julen, for da får man julegaver og man får gi julegaver til folk man er glad i. Vi kommer i desember 2015 til å lansere en juleversjon av Fucking Bitches In The Hood, og den skal hete Fucking Christmas In The Hood. God jul på forskudd fra oss i Death Team!


Kaffekoppen

– Death Team liker kaffe veldig mye. All vår musikk er skapt med koffein i våre kropper, når det ikke har vært kaffe i studio har vi avlyst alt og gått hjem. Siden kaffe er en butikkvare, og da er det viktig at man kjøper økologisk synes vi i Death Team. Siden vi begge er veldig avhengige av kaffe, bruker vi denne emojien mye sånn at vi minner hverandre på å drikke mye kaffe. På vår Instagram - @deathteam_ - poserer vi ofte med kaffekopper, og det er fordi vi elsker kaffe så høyt. Vi har lest at om man drikker kaffe regelmessig så forlenger man livet med fem år. Det er kjempebra, og betyr mer tid til nære og kjære og ting man bryr seg om.


Hjertene

– Death Team elsker sine fans, og Death Teams fans elsker også Death Team. Kjærlighet er en viktig kraft i vårt samhold - alle fortjener å få kjærlighet, men alle fortjener også å gi kjærlighet. Death Team tror på kjærlighet, og derfor liker vi denne emojien så godt. Kjærlighet er et oppbrukt tema i popmusikken, derfor har vi ingen låter om kjærlighet. Det er en måte for Death Team å profilere oss, og det er viktig når man er artister i dagens musikklima og samhold.

Vi elsker dere - takk fra Death Team.


Videotid: 

ANNONCE