Nyhet

Singelpremiere: Aldema - Hunting You

Tidligere Urørt-favoritt er snart klar med debutalbumet. Hør den første singelen her!

Aldema (bildet) lader opp til slippet av sitt debutalbum Dark Dew på nyåret med singelen Hunting You. Låta slippes egentlig først i morgen, men vi har vært så heldige å få lov til å gi GAFFAs lesere en eksklusiv premiere.

På albumet har vokalist, komponist og tekstforfatter Aldema fått med seg Erik Nylander og Jonas Barsten Johnsen på trommer, Endre Hareide, Marianne Halmrast, Even Ormestad på bass, Øystein Skar og Øystein Moen på rhodes og Petter Vågan og Even Hermansen på gitar og synth. Musikerne er kjente fra band som Ola Kvernberg Trio, Frøy Aagre, Jaga Jazzist, Highasakite, Susanne Sundfør, The Fjords og Shining.

Singelen Hunting You er en dansbar låt med en drivende beat og et lekent og fengslende refreng. Her er det stueorgel, synthbass og lystig elektronica som danner basisen for Aldemas uttrykk.

— Teksten handler om jakten og spenningen som oppstår i et parforhold, den leken som fort kan bli snudd til destruktiv kjærlighet. Omstendigheter av dramatikk skrur opp intensiteten og den klassiske leken med vekslende jakt og avvisning ender opp i en obsessiv runddans. Det er lidenskapelig og forgiftende, sier Aldema til GAFFA i forbindelse med dagens premiere.

Hele albumet presenteres i live-format på Parkteatret i Oslo 8. januar 2016.

Billetter til lanseringskonserten finner du på GAFFA LIVE.

Hør Hunting You her:

ANNONCE