Nyhet

Fremfører 'Pstereo' på Pstereo

DumDum Boys er klare for festivalen i Trondheim.

I dag er det klart at festivalen Pstereo har sikret seg nok en godbit til neste års program. DumDum Boys (bildet) skal nemlig gjøre noe de aldri har gjort før - og aldri kommer til å gjøre igjen, ifølge arrangørene - nemlig å vie en konsert til et helt album. Det er selvfølgelig snakk om bandets tredje studioalbum Pstereo fra 1990, som i tillegg til å gi navn til festivalen sikret bandet deres tredje Spellemannpris på tre år og toppet VG-Lista i fem uker.

DumDum Boys har backet Pstereofestivalen siden dag én. Samtidig representerer de ikke den tradisjonelle trønderrocken: De tilførte rocken råskap, dro inn profesjonalitet og satte en helt ny standard, noe også vi som festival alltid streber etter. Dessuten er de Norges ubestridt råeste rockeband, noe de har vært for flere generasjoner, uttaler festivalsjef Bård Flikke.

Festivalen har tidligere bekreftet at Sigur Rós skal spille på festivalen neste sommer, i tillegg til Astrid S, Bendik og Sonic Youth-legenden Thurston Moore.


Pstereo arrangeres for tiende gang i 2016, og utvides for anledningen med en tredje dag. Datoene for festivalen blir dermed 18. - 20. august.

Billetter finner du via GAFFA LIVE.


ANNONCE