Nyhet

Lemmy bytter ut whisky med vodka - av helsemessige årsaker

Motörhead-legenden legger om til en "sunnere" livsstil etter å ha vært plaget med helseproblemer de siste årene.

De engelske veteranrockerne i Motörhead slipper nytt album om to uker. I den anledning har vokalist og bassist Lemmy Kilmister (bildet) gjort et intervju med den britiske avisen The Guardian. Her forteller han blant annet at han har lagt om til en sunnere livsstil etter at han har opplevd helseproblemer de siste årene, noe som også har resultert i avlyste konserter - og faktisk en hel turné som måtte kanselleres i 2014.

69-åringen forteller videre at han har kuttet ned på alkohol og sigaretter, men at han ikke har sluttet helt. Han har også skiftet whisky og cola ut med vodka og juice - noe som ifølge ham skal være bedre for diabetikere. "Jeg liker appelsinjuice, så Coca Cola kan "fucke off", sier han.

Lemmy har også begynt å bruke stokk, fordi beina hans er "fucked", men han kommer ikke til å gå med stokk på scenen. Han sier i intervjuet at Motörhead vil fortsette å eksistere så lenge han kan gå de få meterne ut på scenen uten stokken.

I august 2013 kollapset rockeren bak scenen under den store Wacken Open Air-festivalen, og samme år fikk han operert inn en pacemaker og måtte avlyse konserter grunnet en svulstlignende blodansamling.

Motörhead ga ut deres første album i 1976, og den kommende utgivelsen blir altså deres 22. studioalbum.

Dersom alt går etter planen spiller den legendariske tungrockgruppen i Oslo i desember. Billetter til konserten finner du via GAFFA LIVE.

Se Motörheads seneste musikkvideo til låta Electricity fra deres kommende album her:

ANNONCE