Nyhet

Legendarisk rockegruppe gjenoppstår

...men kun for én kveld.

40 år etter at The Faces la opp, gjenoppstår de – men kun for én kveld. De skal nemlig spille en veldedighetskonsert for Prostate Cancer UK i Surrey, England 5. september i år.

Til tross for at bandet originalt bestod av fem musikere, vil de opptre som en trio. Bassist Ronnie Lane døde i 1997 og keyboardist Ian McLagan gikk bort forrige vinter. Dermed vil den kommende konserten bestå av vokalist Rod Stewart, gitarist Ronnie Wood og trommeslager Kenney Jones.

– I år er det 40 år siden The Faces la opp, så da er det på tide med en ny jam! Å være medlem av The Faces var en virvelvind av galskap, men Gud, var det genialt, skriver Rod Stewart via sin hjemmeside.


Bandet var sist på turné i 2011, men da uten Rod Stewart. Grunnet sykdom var Stewart heller ikke med da The Faces ble innlemmet i Rock and Roll Hall of Fame i 2012.

Da bandet la opp, satset Rod Stewart på solokarrieren sin og bemerket seg for flere store hits som Maggie May og The First Cut is the Deepest. Gitarist Ronnie Wood ble fast medlem av The Rolling Stones og Kenney Jones gikk videre til å overta som trommeslager for The Who etter Keith Moon sin død i 1978.

Ta et gjensyn med The Faces og hør låta Ooh La La fra 1973 under.

ANNONCE