Nyhet

Slik svarte hun på truslene om voldtekt

CHVRCHES-vokalist Lauren Mayberry tar til motmæle.

Nylig svarte CHVRCHES-vokalist Lauren Mayberry (i midten på bildet) på en brutal voldtektstrussel som ble postet på hennes personlige Instagram-konto. "So bring it on motherfuckers. Let's see who blinks first'', skrev sangerinnen som svar til Instagram-kommentaren. Du kan lese hele svaret hennes og den opprinnelige kommentaren i bunnen av artikkelen.

Høsten 2013 skrev Mayberry et debattinnlegg om seksuell trakassering i avisa The Guardian. Der beskrev hun hvordan hun hver dag rammes av seksuelle kommentarer kun i kraft av å være med i et band.

— Å være del av et band som ble født på nettet betyr at jeg daglig må gå igjennom sexistiske kommentarer og angrep. Hvorfor skal kvinnelige musikere behøve å tåle dette? spurte Lauren Mayberry i The Guardian.

Som kommentar til det siste skuddet på stammen av voldtektstrusler svarte sangerinnen at hennes band har flaks som har så mange fantastiske, støttende og respekterende fans ute i verden, og at de er glade for å være i full gang med et nytt album som de snart kan dele med denne fansen. "Samtidig får vi daglig kommentarer som denne. Disse menneskene lærer seg aldri at vold mot kvinner er uakseptabelt. Men de lærer seg heller aldri at kvinner ikke kommer til å skamme seg, la seg tie ihjel eller forsvinne. Jeg skal ingen steder, So bring it on motherfuckers. Let's see who blinks first".

ADVARSEL: Kommentaren er brutalt fornedrende og billedlig.

ANNONCE