Nyhet

Singelpremiere: b0ka - Magic Touch

— Dans for å imponere!

b0ka (bildet) har levert leken pop og klubbmusikk med jazzpåvirkning siden 2011 med flere singel- og EP-utgivelser på samvittigheten. De har i tillegg etablert seg som et solid liveband både i Bergen og Oslo, og har gjort konserter på festivaler som Insomnia og Malakoff, samt spilt sammen med artister som Proviant Audio, Arif, Lemâitre og Coucheron.

I morgen slipper bandet sin nye singel Magic Touch, en låt som er bygget rundt et glatt vokal-hook som oppfordrer til å vise seg frem, og som ifølge dem selv henter inspirasjonen både fra den kommersielle klubbmusikken og den norske spacedisco-scenen.

Budskapet er like enkelt som det er genialt: Dans for å imponere!


— Med Magic Touch ønsket vi å gjøre noe litt annerledes enn vi har gjort før; noe glatt og enkelt, forteller Espen Bjørlo Mellem til GAFFA.

Bandkollega Endre Øsleby avslører videre at singelen bare er den første i en rekke planlagte utgivelser fra b0ka i 2015.

For vår del må de bare fortsette å pumpe ut låter som dette. Vi er stolte over å kunne gi våre lesere den eksklusive premieren på Magic Touch allerede i dag.


La deg inspirere til dans av singelen her:

ANNONCE