Nyhet

Over og ut for Twisted Sister

Bandet bak rockeslagere som 'We're Not Gonna Take It' og 'I Wanna Rock' legger inn årene etter trommeslagerens dødsfall.

I forrige måned døde Twisted Sisters trommeslager Anthony Jude Pero av et hjerteinfarkt han fikk på bandets turnébuss. Men avgjørelsen om å legge inn årene var tatt en stund i forkant, melder TMZ.

For etter at bandet har gjennomført turnéen 'Forty and F**k It' i 2016 er det definitivt slutt for frontmann Dee Snider (bildet) og resten av Twisted Sister. Bandet har holdt det gående siden 1972 og hadde sin virkelig store glansperiode på midten av 80-tallet med låter som We're Not Gonna Take It og I Wanna Rock.

Dermed kan den planlagte konserten på sommerens Tons Of Rock-festival i Halden bli siste muligheten til å oppleve bandet på scenen i Norge.

— Vi er svært glade for at de kommer for å gjøre denne konserten. Twisted Sister er ett av bandene vi har hatt øverst på listen siden vi startet festivalen, sier festivalens bookingsjef Jarle Kvål til VG, og forsikrer at bandets opptreden ikke blir kansellert på grunn av trommeslagerens bortgang.

Tons Of Rock arrangeres 18. - 20. juni, og kan i tillegg til Twisted Sister by på tunge navn In Flames, Opeth, Venom, Gojira, Seigmen, Mayhem og DumDum Boys.

Billetter til festivalen finner du på GAFFA LIVE.

ANNONCE