Nyhet

Lyst til å være med i Mews nye musikkvideo?

I dag setter det danske bandet i gang med et internasjonalt fan-prosjekt i forbindelse med musikkvideoen til 'The Night Believer'.

Mews nye albm +- ble sluppet i går, og har vært etterlengtet for danskenes fans da det er hele seks år siden de lanserte et nytt album. Nå er bandet i gang med et nytt prosjekt hvor de gjerne vil ha med fans fra hele verden til å medvirke i en musikkvideo til låten The Night Believer fra +-.

Mer presist vil Mew gi deres fans adgang til deres eget arbeidsfelleskap i applikasjonen OneNote i Microsoft Office 365, som vil levere den tekniske plattformen for prosjektet. Her kan fansen kommunisere sammen, kikke med i Mews notater, se deres bilder og til og med snakke med bandmedlemmene via Skype. De som deltar vil bli stilt overfor kreative oppgaver, og her ligger selve ideéen; at det skal skje en interaksjon mellom fansen og Mew, som rekker litt utover det vanlige.

Gruppens fans vil ta egne bilder som vil inngå i den ferdige musikkvideoen, og også synge inn låten sammen med vokalist Jonas Bjerre. Til slutt vil materialet bli klippet sammen til én stor fanduett med Mew.


Selv sier gruppen følgende om prosjektet:

— Det er en ny måte å tenke co-creation på, som på en gang bringer fans fra hele verden tettere sammen, og oss tettere på våre fans, lyder det i en pressemelding. 

Har du lyst til å bli med i Mews nye projekt kan du følge med på MEW365.com, hvor det fra i dag kl 10:00 og frem til den 4. mai 2015 kl. 10:00 vil være åpen påmelding for fans.


Albumet +- ble som nevnt gitt ut denne uken, og fikk litt blandet mottakelse her i GAFFA. Vår anmelder ga albumet fire stjerner, og påpekte at Mew ikke lenger sprenger noen grenser rent musikalsk, til tross for flere fine låter.

Frem til den nye fanvideoen får premiere 8. juni, kan du se Mews siste video til singelen Water Slides her:


ANNONCE